Your cart is empty!
View Cart Checkout
Cart subtotal: 0

Mobila dormitor la comanda in Bucuresti

Camera in care va simtiti rege intr-un templu al odihnei, camera in care trebuie sa va incarcati bateriile pentru a doua zi, nu trebuie deloc neglijata! Mobila de dormitor va trebui sa asigure tot confortul, toata linistea necesara dar si spatiu pentru depozitare. In cazul in care spatiul va permite, ideal este amanajarea unui spatiu de dressing pentru mobila de dormitor. Piesele de mobilier de dormitor care sunt realizate la comanda de MobArtLemn.ro sunt realizate dupa o schita sau un plan al dumneavoastra.

Mobilier de dormitor la comanda in Bucuresti

Patul de dormitor poate avea de jur imprejur spatiu de depozitare, fie sub saltea, sub somiera, fie un raft decorativ pe rama patului. Mobila la comanda poate fi realizata intr-un timp relativ scurt, daca exista o comunicare buna cu echipa noastra de profesionisti. Cere o oferta personalizata pentru mobila de dormitor pe comanda de la MobArtLemn.ro, producator de mobilier in Bucuresti.

Dormitor pe comanda in Bucuresti MobArtlemn.ro

Usile de la ansamblul sifonier pot fi usi care se deschid prin balamale, usi cu deschidere glisanta sau usi care se pot deschide in moduri speciale. Mobila de dormitor poate merge de la un trend clasic la un trend futurist specific vremurilor in care traim. Pot fi folosite materiale cum ar fi aluminiu, sticla, elemente lucioase (Glossy). Accesoriile pentru mobila vor fi alese in spirit practic, ergonomic. Realizam la comanda toate piesele unui dormitor: pat, dressing sau dulap, sertare, noptiere, realizate dupa cerintele dumneavoastra.

Vino in showroom pentru a vedea toata gama de dormitoare la comanda dar si alte tipuri de mobilier

In showroom-ul de pe adresa Str. Campului, Nr. 1, zona Pantelimon, sector 2, Bucuresti veti gasi dormitoare realizate la comanda si, de asemenea, puteti cere o oferta de pret bazata pe o schita sau un plan dorit. Cere o cotatie de pret pentru un dormitor la comanda folosind formularul de contact sau luand legatura telefonic cu consultantii nostrii.

Folositi formularul de contact pentru a lua legatura cu echipa noastra de designeri sau sunati la unul din numerele afisate in partea dreapta. De asemenea va asteptam in Showroom MobArtLemn!

Mobilier Dormitor