Your cart is empty!
View Cart Checkout
Cart subtotal: 0

Mobila baie la comanda in Bucuresti

Mobila baie la comanda bucuresti - Producator mobilier baie la comanda in BucurestiMobArtLemn va propune un stil de mobila de baie la comanda care sa va satisfaca nevoile practice, de design si calitate. Marimile, culorile si accesoriile de baie sunt doar termeni de care nu trebuie sa va faceti griji. Echipa noastra de designeri va vor propune cea mai buna solutie pentru baia dumneavoastra de vis.

Mobilier de baie realizat la comanda in Bucuresti

Mobila de baie poate face parte dintr-o colectie clasica, minimalista, futuristica, poate fi pre-asamblata. Va punem la dispozitie o solutie simpla la cel mai bun raport calitate/pret.
Materialele pe care le folosim in procesul de productie al mobilei de baie sunt de calitate premium, astfel incat mobila dumneavoastra sa nu se degradeze. Tinem cont ca baia este camera cu cea mai mare variatie de temperatura si umiditate din toata casa.

MobArtLemn.ro realizeaza mobila de baie la comanda in Bucuresti

Intretinerea mobilierului de baie este relativ usor: se curata suprafetele plane pentru indepartarea umiditatii acumulate. De evitat sunt substantele abrazive si solutiile care contin acizi sau amoniac.

Pentru a stabili o intalnire cu echipa noastra de designeri va rugam folositi formularul de contact sau vizitand showroom-ul nostru cu adresa Str. Campului, Nr. 1, zona Pantelimon, sector 2, Bucuresti.

Mobilier Baie