Your cart is empty!
View Cart Checkout
Cart subtotal: 0
 • Pat Mobila dormitor Viola

  “VIOLA” este un set de dormitor care se distinge cu stil si un design ritmic si categoric. Forme strict definite si in acelasi timp plastice, fara margine care inspira un sentiment de siguranta, liniste, confort si delicatele. Elementele orizontale si contraste creaza o iluzie de spatialitate. Platforma patului este separata de la podea va permite sa faceti curatenie usor si asa nu se permite colectare la praf sub patul si dumneavoastra evitati posibilitatii de alergii. Platforma patutului este aerabila si permite circulatia permanenta la aer prin salteaua. Dulapul este cu usi glisante si tapitate si sofera cu diferite dimensiuni si diferite variante de distributie interioara.

  412 348

  View Product
 • Pat Mobila dormitor Bella

  Modelul “Bella” prezinta o interpretare moderna a motivelor de design de mobilier clasice. Modelul promite sa se adapteze cu succes la interiorul dumneavoastra fara importanta daca este clasic sau contemporan. Dimensiunile compacte ale patului il fac potrivit chiar si pentru cele mai mici spatii de locuit. Panoul este echipat cu un mecanism special care va permite sa il indoiti si sa obtineti scaun confortabil, moale, cu inclinare ergonomica, perfect pentru a citi o carte sau a se uita la televizor. Patul cu platforma ortopedice va ofera o suprafata plana si stabila, care e necesara pentru somnul sanatos.

  428 371

  View Product
 • Pat Mobila dormitor Antique

  Set pentru dormitor Antique este o armonie din tonuri moi naturale si lemnoase cu decor antic si authentic in combinate cu alb moale. Combinatie abila la cateva componente importante il face preferat in comparatie cu solutiile deja avansate. Patul este cu tablie ergonomica intreaga tapitata. Dulapul este inalt, multifunctionabil, includand in sine impreauna comoda si biblioteca.

  562 378

  View Product
 • Pat Mobila dormitor Cubina

  „Cubina“ este un model elegant, pentru acei dintre voi, care vor sa se simta unici in casa lor. Setul prezinta suprafete patrate si indraznete, tapitate , care adauga modelului clasa si stil. Exteriorul tapitat al dormitorului, si tablia impresioneaza nu doar cu functia estetica, dar si cu confort, ergonomie si multifunctionalitate.Atentia catre detaliu este atrasa de cusaturile discrete si suprafetele convexe, care subliniaza periferie patului. Avantajul aicea este constructia puternica, care permite asezare pe bordul decorativ. Patul este cu sistem de ridicare, rama de pat (somiera) si pistoane puternice. Dulapul este cu usi glisante si inchidere silentioasa, tapitate in mare parte in piele ecologica. Compartimentul si dimensiunea dulapului se alege dupa catalog. Setul de dormitor poate fi executat in culori la alegere din catalogul de decoruri „Ergodesign”, produse de firma austriaca Egger.

  393

  View Product
 • Pat Mobila dormitor Levita

  Ideea despre un pat confortabil tapitat, intr-un spatiu imponderabil,  prezinta conceptia designerului despre  dormitorul pat tapitat “Levita”. Compozitia este fabricata din piele ecologica, combinata cu placa laminata, care va permite sa imbinati usor acest pat cu alta mobila fabricata din combinatii de materiale.
  Designul eteric si stralucirea luminoasa  blanda care poate fi aleasa in cinci culori  diferite, subliniaza ideea  principala in dormitor, iar constructia metalica puternica accentueaza nivelul orizontal al patului si garanteaza stabilitate si soliditate la folosire pat tapitat.
  Toata viziunea designerilor despre un pat tapitat comod include si doua noptiere care confera balanta si un final stilat al dormitorului.

  512 406

  View Product
 • Pat Mobila dormitor Faery

  Permiteti perfectiunii sa intre in caminul dumneavoastra. Modelul Feerie transforma patul intr-o adevarata opera de arta. Textilul este pictat special pentru Ergodesign, supunand imaginile volumului patului, fapt ce face ca modelul sa fie unic de genul sau. Feeria se ofera in doua variante a textilului: Feeria A – o varianta mai grafica in negru si alb; Feeria B – o varianta mai artistica in gama coloristica lila. Ambele variante ale patului sunt dotate cu o tabla inalta si comoda si un mecanism pentru ridicarea saltelei, ceea ce face utilizabil volumul interior al patului.

  592 459

  View Product
 • Pat Mobila dormitor Toledo

  Dormitorul “ Toledo “ este extrem de compact, potrivit pentru spatii mici ( in cazul in care conteaza fiecare centimetru). Dormitorul este complet tapitat cu spuma poliuretanica moale, cu 2 cm grosime. Zona de contact cu podeaua este tivita cu o margine de piele, contribuind astfel la creșterea rezistenței si facilitand curațarea acestuia. Cusaturile decorative și manopera perfecta sunt incadrate in pat asa, ca sa evidențieze in continuare liniile distinctive și designul. Patul Toledo este echipat cu dispozitive de ridicare a saltelei pe un cadru metalic solid, astfel volumul intern devine complet operabil. Mecanismele de ridicare cu arcuri puternice de gaz, fac ridicarea saltelei extrem de ușoara.

  495 475

  View Product
 • Pat Mobila dormitor Toro

  Design unic si multifunctionalitate sunt impletite indemanatic in  modelul surprinzator si avangard “Toro”. Linia curajoasa dinamica,formele plastice si asimetria puternic subliniata fac din dormitor o plastica de sculptura caracteristica, care transfera designul casei Dvs in noi dimensiuni. Aurorele duioase de lumina completeaza compozitia futuristica, culorile diferite de lumina creand influente  psiho-fizice diferite.
  Dormitorul este in intregime tapitat cu penopoliuretan moale cu grosime de 8 cm, evitandu-se prin acest mod loviturile nedorite in marginile solide si ascutite. Capatul este din piele ecologica, oramentatat cu niste cusaturi decorative perfect realizate, care subliniaza suplimentar linia dinamica a patului. In cazul lui “Toro” tabla dormitorului este inlocuita de doua spatare moi din penopoliuretan, pevazute cu mecanisme de ridicare, permitand 5 grade de pozitionare, corespunzator la 15°, 30°, 45°, 60° si 75° fata de nivelul saltelei. Spatarele se ridica independent una de alta ceea ce permite sa fie pozitionate la nivele diferite. Noptierele dormitorului sunt inlocuite de doua masute “aeriene” imbracate in piele, care inafara de suporturi de noapte se pot folosi pentru a servi micul dejun in pat, pentru a lucra cu laptopul si altele. Picioarele masutelor sunt fabricate din plexiglasa cu grosime de 8 cm, care le  face rezistente si nefisurabile.

  631 491

  View Product
 • Pat Mobila dormitor Pamplona

   

  Dormitorul “Pamplona” este tapitat in intregime cu penopoliuretan moale cu grosime de 6 cm si prin acest mod se evita loviturile nedorite cu obiecte tari si ascutite. Cusaturile decorative realizate perfect inconjoara intregul dormitor si subliniaza suplimentar liniile designului caracteristic. Indoitura ergonomica a tablei ajuta la confortul maxim in timpul culcarii. Dormitorul Pamplona este echipat cu mecanisme de ridicare ale saltelei, montate pe o constructie metalica stabila si prin acest mod volumul lui interior devine in intregime folosibil. Mecanismele de ridicare sunt echipate cu amortisoare puternice de gaz, care fac ridicarea saltelei extrem de usoara.

  Dormitorul se ofera in 2 variante:

  Varianta Pamplona plus-varianta cu tabla mare si noptiere.

  Varianta Pamplona-varianta compacta a dormitorului, destinat incaperilor mici, unde fiecare centimetru conteaza

  560 494

  View Product
 • Pat Mobila Dormitor Accent

  Senzatie de miez calduros si colorat ascuns sub siguranta unei acoperiri fine. Ca un fruct taiat in doua din care emana aroma de seductie si erotica. Fomele moi ale modelului Accent sugereaza moliciune si confort. Patul tapitat este dotat cu un mecanism de ridicare a saltelei ceea ce face utilizabil volumul intern al patului.

  562 556

  View Product
 • Pat Mobila dormitor Pheromone

  Atragerea intre indivizi este ideea de baza, incorporata in dormitorul “Pheromone”. Linii usor atinse, forme reciproc imbratisate si contraste de culori senzuale creaza simt de dorinta, seductie si emotii profunde. Silueta moale a dormitorului “Pheromone” implica discret confortul, care este propus in model. Doua spatare independente ale dormitorului “Pheromone” permit doua colturi diferite pentru te a rezema si creaza un confort suplimentar. In volumul patului intra si o lada destul de practica, in care poate fi pusa si lenjerie.

  772 627

  View Product
 • Pat Mobila dormitor Credo

  Dormitorul tapitat “Credo” include: pat cu lift-up lama si cadru, doua noptiere, dulap cu doua usi glisante și o inchidere lina. Captușeala moale si ingroșata, combinata cu suprafetele rotunjite si netezite ne dau sentiment de siguranța și confort. Designul dormitorului “Credo” este caracterizat prin formele sale rotunjite. Acest lucru asigura deplasarea in siguranța langa dormitor. Intreaga compoziție transmite un sentiment de usurinta. Dormitorul este potrivit si pentru poziționare in spatii inguste. Credo este o ilustrare vie de stil si individualitate.

  636

  View Product