Your cart is empty!
View Cart Checkout
Cart subtotal: 0
 • Fotoliu Paulo

  Canapea care imbina confortul fotoliului cu dimensiunile scaunului. Designul original este combinat cu o ergonomicitate exceptionala. Folosind aceluiasi damasc sau piele se poate combina cu alte modele de canapea formand o configuratie unica economisind din spatiul incaperii si inlocuind fotoliile mai voluminoase. In afara de apartament modelul se foloseste cu succes si in locuri publice ca de exemplu birouri, foaiere,sali de asteptare, baruri etc. Alegerea buna permite o varietate de damascuri, culori unice si piele. Caracteristicile modelului sunt suporturile de mana originale de tip guler, cusaturile duble si cilindrul metalic care formeaza spatele fotoliului. Exista posibilitatea de fabricare fara cilindru metalic vizibil.

  110

  View Product
 • Canapea Laguna

  Canapea clasica cu viziune aristocrata formata dintr-un numar mare de module, cu posibilitatea de configuratii numeroase pentru formarea unei canapele coltar. Se integreaza bine in interioarele contemporane dar si in cele clasice. Se combina cu succes cu mobila clasica din lemn masiv dar si cu materiale contemporane ca de exemplu placi laminate, sticla, aluminiu, crom etc.
  Canapeaua poate fi fabricata din piele sau damasc. Scaunele modelului “Laguna” sunt fabricate din dunaprena preformata cu elasticitate inalta invelita intr-un strat de vata de silicon. Umplutura tuturor pernelor este din vata de silicon care ofera senzatie catifelata si garanteaza revenirea formei. Vata de silicon este antiacariana, nu contine substante toxice si nu provoaca reactii alergice. Mecanismul pentru somn este cu somiera, triplu extensibil cu saltea din dunaprena de 6 cm.

  389

  View Product
 • Canapea OM

  Canapeaua “OM” este proiectata respectand parametrilor corpului Dvs. Scaunul are dimensiunea conform lungimii coapsei si a latimii bazinului omului astfel incat sa asigure un confort maxim al corpului in pozitie sezanda. Inclinatia ergonomica dupa care este pozitionat scaunul canapelei asigura o distributie uniforma a greutatii la nivelul bazinului si in zona spatelui. Scaunul este proiectat astfel incat sa nu creeze presiune asupra zonei posterioare a genunchiului care duce la afectarea circulatiei sanguine catre picioare. Spatarul si scaunul canapelei “OM” formeaza unul fata de celalalt un unghi ergonomic strict determinat asigurandu-se astfel o pozitionare corecta a coloanei vertebrale fara afectarea circulatiei sanguine. Ele sunt fabricate din penopoliuretan de tehnologie inalta care ofera senzatie pufoasa si de confort si concomitent cu aceasta asigura suportul necesar al coloanei vertebrale si a zonei coxo-femurale fara sa afecteze circulatia sanguina. Penopoliuretanul cu elasticitate inalta are 100% revenire la forma sa initiala in momentul in care asupra lui nu se mai exercita presiune. Perna ortopedica a canapelei “OM” este rezultatul studiilor efectuate despre pozitia corecta de sezut care asigura odihna adecvata a corpului. Ea ofera un suport suplimentar in zona lombara a coloanei vertebrale diminuand astfel senzatia de tensiune in zona spatelui si contribuind la relaxarea completa a corpului.

  605

  View Product
 • Canapea Komfortiko

  750

  View Product
 • Canapea Marabea

  Canapea cu module cu o adancime accentuata a scaunelor in care corpul se afla in pozitie semiculcata. “Marabea” este destinata celor dintre Dvs care prefera sa nu stea in sezut ci sa se culce confortabil in timpul odihnei sale.Volumele mari si linia delicata si discreta a designului  vorbesc despre confortul pe care Marabea va ofera. Scaunele modelului sunt fabricate din doua straturi de penopoliuretan cu elasticitate inalta cu densitate diferita care ofera senzatia pufoasa de confort, contribuind la relaxarea Dvs adecvata. Pernele sunt umplute cu vata siliconata antibacteriala, antialergica care nu acumuleaza praf si acarieni si ofera o senzatie catifelata exceptionala a pernelor. Numarul mare de module pe care le include modelul garanteaza adaptarea sa la incaperi cu forma si suprafata diferite. La acest model se ofera o masuta tapitata practica, care poate sa fie pusa pe podea, montata pe tabureta sau folosita ca o tava pentru servire direct pe canapea. Daca se scot pernele canapelei duble cu spatar se delimiteaza o suprafata de dormit cu dimensiuni de 210×100 cm.In caz de nevoie de suprafata suplimentara de dormit la aceasta configuratie se pot adauga 2 taburete sau un puf formandu-se astfel o suprafata de dormit de 210×170 cm. Puful precum si toate tipurile de taburete sunt oferite cu mecanisme de inchidere ascunse, prin intermediul carora se pot fixa stabil de celelalte module si sa nu poata sa fie miscate.

  762

  View Product
 • Canapea VIP

  Modelul “VIP” este proiectat cu scopul de a sublinia individualitate stricta a detinatorului sau. “VIP” este pentru acei dintre voi, pentru care „clasa” si „stil” sunt sinonime cu cuvantul „zilnic”. Volum masiv al modelului, elemente agresive de culoare si cusaturile in contrast il fac un model recunoscut si impresionant. “VIP” este mobila tapitata, care este oferita in diferite module si configuratii cu scopul adaptarii usoare interiorului dumneavoastra si a satisface nevoile dumneavoastra individuale.

  Un sfat important de la ERGODESIGN: Cu scopul de precizie a cusaturii decorative si specifica formelor a modelului recomandam el sa fie executat in piele. Alegerea materialului pentru decorurile si pernele decorative este fara restrictie.

  850

  View Product
 • Canapea Flex

  Flex” va permite sa economisiti bani si spatiu, oferindu-va o canapea coltar cu spatar si un dormitor cu doua noptiere combinate, toate intr-o canapea multifunctionala. Designul inovativ al modelului permite transformarea usoara a canapelei intr-un dormitor confortabil cu suprafata de dormit 190×175 cm. Este potrivit pentru folosire temporara sau permanenta. Modulele separate sunt cuplate stabil unul cu altul prin intermediul unor mecanisme ascunse, care garanteaza stabilitatea compozitiei in timpul folosirii. In cazul lui “Flex” sunt evitate mecanismele de transformare inconfortabile pentru somn. Dvs dormiti pe un strat de penopoliuretan cu elasticitate mare, cu grosime de 12 cm, asigurandu-va confortul unei saltele de lux. Spatarele sunt prevazute cu sisteme de ridicare permitandu-le pozitionare la 5 nivele diferite, respectiv la 15°, 30°, 45°, 60° и 75°. Spatarele si pernele sunt cu umplutura de puf siliconat atibacterian si antiacarian care garanteaza senzatie pufoasa la atingere si concomitent cu aceasta nu provoaca alergii.

  995

  View Product
 • Canapea Ergo

  Ergonomie, dinamica si stil sunt caracteristici principale care constituie natura de mobilier multifuncţional “ERGO”. Dilemele ca: cum ar fi mai bine pe stânga sau pe dreapta, spate mică sau mare, scaun superficial sau profund, sunt inteligent rezolvati prin design-ul inovativ al acestui model. “ERGO” este reglabil în 5 poziţie de adaptare plus si perne reglabila care transforma fiecare dintre cele trei scaune intr-un loc confortabil pentru dumneavoastra. “ERGO” este proiectat ca sa poate sa raspunde la orice nevoie dumneavoastra pentru relaxare optimala.

  1,048

  View Product
 • Canapea Open

  Priviti surprinzatorul! Canapea “Open” – modelul nou, care pune record mondial pentru cea mai rapida transformare din canapea in pat. Usor si comod, cu citeva miscari mecanispul flip adauga spatiu suplimentar pentru dormire pentru Dvs. sau oaspetii Dvs. Modelul este dotat cu doua saltele de 16 cm, asezate pe rame lamelare, ceea ce garanteaza confort, precum in stare culcata, asa si in stare asezata a corpului. Taburetii – lada de depozitare sunt functionale si vor cuprinde lenjeria de pat a Dvs. si alte lucruri.

  “Open” este o canapea compacta de familie, care poate fi executata in combinatii multiple in variante de piele naturala sau stofa.

  “ Transformare fulgeratoare din canapea comoda in pat spatios”

  1,134

  View Product
 • Canapea Prima

  Cu canapeaua modulara Prima o sa regasiti sensul al cuvantului „comfort”. Modelul este proiectat in felul in care in fiecare clipa sa va garanteze relaxare maxima. Modulul cu doua locuri poate fi dotat si cu un mecanism extensibil stabil, care usor il transforme intr-un pat confortabil de doua persone.

  Sezutul la fotoliu se ridica, permitandu-va sa folositi spatiu sub el ca lada. Husele la toate perne de sezut si spatar se pot da jos, permitandu-va sa le spalati sa sa le puteti da la curatenie chimica.

  1,209

  View Product
 • Canapea de copii Lego

  Compact si multifunctional, modelul Lego este legere potrivita pentru spatii mici, la cere fiecare centimetrul conteaza. Lego se potriveste perfect in camere de copii.

  Canapeaua devine pat pentru o persoana fara sa-si schimbe dimensiunile si fara schimburi la mobila in camera respective. Taburetul oferit in set da voie transformare la fiecare dintre sezuturile intr-un colt de relaxare. Sezuturile se pot trage inainte, pemitandu-va sa folositi spatiu sub ele ca lada.

   

  1,237

  View Product
 • Canapea Twist

  Canapea cu colt, paturi de colt si dormitor cu noptiere, combinate intr-un singur produs. Coltarul multifunctional Twist va ofera tot ce aveti nevoie.

  Modelul este dotat cu doua saltele de inalta calitate, puse peste rama de pat cu lamele, lucrul care va garanteaza confortul cant va asezati si cant va culcati. Saltelele se ridica cu ajutorul unei pistoane, permitandu-va sa folositi spatiu sub ele ca lada. Husele, la ambele saltele, precum si la perne, se pot da jos pentru spalare sau le puteti da la curatenie chimica.

   

  1,454

  View Product